top of page
Seneste inlegg

Les mer om hvordan ETT ROM TIL kan lage kvadratsmarte løsninger hjemme hos deg! 

Masatos (6) helt nye barnerom

ETT ROM TIL har forvandlet ett vanlig rom i Gamle byen til ett spennende barnerom. Klikk på les mer for å se flere bilder!

Det er gøy å kunne vise frem kule nye referansebilder! I løpet av høsten 2014 har det skjedd mye i ETT ROM TIL som vi har lyst til å dele.

Dette er Masatos (6) sitt nye rom i Gamle byen, som før oppussingen var et klassiskt barnerom der seng, skrivebordspult og en MASSE (kule) leker kjempet om gulvplass. Da vi kom på befaring så vi først og fremst potensiale i den gode takhøyden. Det er ikke et "must" å ha det høyt under taket, men hvis det er tilfellet gir det maksimalt utnyttelse.

Masatos foreldre ønsket å bygge noe som var sikkert, og som ga plass til oppbevaring. Resultatet ble dette fine og store rommet, der ETT ROM TIL i tillegg til hems bygget skreddersydde bokhyller og en stødig trapp med rekkeverk.

Da Masato fikk se sitt nye rom startet leken med detsamme!

soverom16.jpg

Her viser Masato opp sin imponerende samling av japanske actionfigurer. Vi får lære at alle har vær sin unike spesialitet og Masato kan selvfølgelig japanske og engelske navnet på samtlige.

soverom14.jpg

Først var det litt skummelt å sove alene oppe på den høye hemsen, men nå er Masato vant med å ha sitt eget hide-away. Her har han plass for leker og sine favorittbøker.

soverom20.jpg
soverom18.jpg

Under trappen får Masato plass til oppbevaring og skrivebordspult.

soverom17.jpg

soverom15.jpg

Alle ETT ROM TILs hemser kommer med spotlights som går ann å dimme i to trinn. Strømbryteren kan plasseres hvor som hellst, da den er trådløs. I tillegg er det dratt strøm opp på hemsen for nattlampe og ladning til elektronikk.

soverom13.jpg
soverom12.jpg
soverom11.jpg

Masato har selv valgt fargene i rommet. Halve rommet er lime-grønt, halve er blått.

soverom10.jpg
soverom19.jpg

Les mer om våres barneromsløsninger eller ta kontakt for en uforpliktende samtale eller gratis befaring.

bottom of page