top of page
"Jeg har det kuleste barnerommet på skolen!"
Spotlights. Masse ny plass for leker. Stige. Hems er akkuratt som å være på hytta! ​ Hva er viktigere en plass for tull og tøys? Farger, leker, lys og ting å klatre på. Hvem har ikke lyst til det? Vi på ETT ROM TIL er glade i barn og liker å få oppdrag der bare fantasien kan sette begrensninger. Ta kontakt hvis du trenger idèer og hjelp til alt mellom gulv og tak. Og selvfølgelig bygging av kule hemser og loft. Hiv og hoj!
Et helt nytt rom

 

Vi pusser opp alt fra vegger og gulv. Hems skaper plass. Farger og lys skaper koselig atmosfære. 

Her er det bare fantasien som setter stop.

Plass for lek (og lekser)
 

Funksjon er viktig når en skal planlegge kvadratsmart. Når dette blir laget for hånd og på plass, gir det de optimale forhold til ditt barn. 

Oppbevaring
 

Leker, klær og ting skall forvares. Spesiatilpasset hems kan enkelt planlegges sammen med smarte garderober, pulter, sittebenker og skap.

(klikk for video). Her har Robin fått et helt nytt rom på 6 kvm. En hems som er spennende og stor, og en garderobe der alle leker får plass. Hemsen har til og med fått et litet vindu! 

 
Hems gir deg mer plass

 

 

Lei av å invitere folk på filmkveld eller fest, og måtte bruke sengen din som sofa? Eller har du lyst på et ordentlig spisestuebord? 

 

Motivene er mange for å skaffe seg mer plass. Med en seng skjult i et designmøbel som også er praktisk for oppbevaring, har du nå hundrevis av muligheter til å gjøre noe nytt ut av boligarealet ditt. Kontakt oss hvis du trenger idèer om opppussing og løsninger  plassmangelen din. Vi kommer på befaring og forteller om din leilighets muligeter ved installasjon av hems.

Spesialtegnet gir flere muligheter

 

Det beste med ny leilighet er at du kan bestemme akkurat hvordan den skal se ut. Men hva om du egentlig ønsket en større bolig? 

 

ETT ROM TIL startet opp akkuratt på grunn av denne problematikken. Vi har blitt eksperter på å gi deg det ekstra rommet du ikke i utgangspunkt hadde råd til. Folk ønsker mer plass, men er iblant nødt til å gå for en mindre og billigere bolig. Ett Rom Til kan maksimere boligarealet med hjelp av spesialtegnede og verdiøkende løsninger.

bottom of page