02/21/2016

Når vi designer løsninger hos folk, tar vi utgangspunkt i arealet som er tilgengelig. Vi foreslår da omfang og utforming men også hva slags ekstra funksjoner utenom seng vi kan få til. Eksempler på multifunksjonsløsninger (i kombinasjon med nedbrettbar seng) kan være:...

01/07/2016

 

Vi i Ett Rom Til har lenge hatt lyst til å bygge en kombinasjon av kjøkken og loft, og da vi kom på befaring i denne leiligheten på Pilestredet ble vi inspirerte. Leiligheten på 45 kvm hadde nesten 370cm i takhøyde og dermed masse luft over kjøkkenet....

12/08/2015

I november var vi en av fire snekkerbedrifter som ble tatt inn på befaring for å lage en smart og fin løsning i denne 1800-talls villaen. Med en rimelig pris og gode idèer fikk vi oppdraget. 

 

Utfordringen var å få til en tidsriktig løsning uten å stjele...

11/19/2015

Tidligere i høst fikk vi gleden av å bygge en løsning i dette fine huset i Bærum.

Utfordringen var å gi mer plass til oppbevaring i et hus der det ikke var nok garderober. Løsningen ble å lage en multifunksjonsløsning, der en ny vegg skiller barnerommet og den nye felle...

11/01/2015

 

I sommer fikk vi in en fin forespørsel om å lage en innbygget, hvit skapseng-vegg i rommet som kunden også skulle bruke som hjemmekontor. 

 

Utfordringen var å få sengens luke-funksjon i linje med resterende møbel. Og å få møbelen så e...

10/10/2015

 

Tidligere i år fikk vi en epost fra en familie som nettopp hadde kjøpt hus på Smestad. Utfordringen var plassutnyttelse. I de tre soverommene i andre etasje hadde familien lyst på 6 forskjellige funksjoner: Soveplass til foreldrene, soverom til de to sønnene, gjeste-...

09/11/2015

Vi begynte å planlegge dette spennede prosjektet allerede før kunden hadde fått nøklene til sin nye leilighet. Å være med å skape menneskers hjem helt fra starten er ekstra gøy synes vi, og gledet oss til å komme i gang. 

 

En familie på fem skulle flytte til e...

06/11/2015

 

 

 

På befaring på Mortensrud møtte vi to brødre som stod klare til å fornye sine barnerom. Med god høyde i taket tenkte vi i Ett Rom Til at her ville det bli perfekt med hems - lekent og god utnytting av plassen. 

Med godkjenning fra guttene bygde vi vegg-til-vegg løsni...

05/07/2015

Idè og produksjon av multifunksjonsmøbel på Kampen.

 

 

Her har vi gjennomført:

Snekkring og ytbehandling av garderober, bokhylle/trapp, gjestehems, entrèbenk med oppbevaring. Spotlight og ny stick på hems. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La oss komme på gratis befaring o...

01/08/2015

Allerede før inflyttingsdato var Lars sine oppussingsplaner "glassklare"! 

Nesten alltid er det vi i ETT ROM TIL som kommer med idèene på hvordan våre kunders leiligheter kan forandres og oppleves større, men med denne kunde på Frogner var det hele litt annerledes. 

 

Utg...

Please reload

Les mer om hvordan ETT ROM TIL kan lage kvadratsmarte løsninger hjemme hos deg! 

Vi er selvfølgelig også på facebook. Her får du et glimt av hva vi driver med om dagen.Nyheter, tanker, detaljer og referanseprosjekter! Fyr løs og del med de du kjenner som trenger mer plass! 
- Verdiøkende tiltak - Kvadratsmarte løsninger - Referanser 

Send oss gjerne en forespørsel. Vi prøver å svare så fort vi kan!

Joakim Astgård

Interiørdesigner og Prosjektleder

Christer Frostmo

Økonomi og logistikk

Pernilla Hornwall 

Interiørdesigner