top of page
Seneste inlegg

Les mer om hvordan ETT ROM TIL kan lage kvadratsmarte løsninger hjemme hos deg! 

Compact-living med flere funksjoner!

Nyhet: Høytalere som tillbehør

Skreddersydde løsninger skaper muligheter for hvordan du kan bruke plassen din. ETT ROM TIL har gått fra å bygge hemsløsninger til å levere alt fra køyesenger til skreddersydde skap og nye etasjer i hus med 6 meter i tak! Nå også med flere innbyggde funksjoner.

Fra "plass til seng" til muligheter for hang-out

I løpet av høsten vil ETT ROM TIL vise frem flere referanseprosjekter. I den korte videoen nedenfor ser du ett rom der vi installerte en hems og oppbevaringsløsninger med spotlights og innbygget høytalere. Her har vi skapt nytt gulvareal, og i tillegg får vår kunde belysning, hyller og musikkanlegg. Alt dette på samme plass hvor det før kun sto en seng.

Alle våre compact-living løsninger finnes nå med spotlights og innbygget bluetoothhøytalere.

Følg med på bloggen for mer inspirasjon

bottom of page