- Olivia Gragnon, Møbeldesigner
"Finne frem funksjonelle løsninger for plassmangel er en gøy utfordring. Mitt jobb er og tegne produkter som matcher folks ønsker og behov. Enten det er i et barnerom, en ett-roms leilighet eller et rekkehus."
Skapsengvegger med oppbevaring
Bruk soverommet til annet en soving
Velg madrass-størrelse og sovrettning. Velg fronter, material, farger og matchende møbler. Velg håndtak i skinn, hyller og belysning i stil med leilighetens øvrige preg. Våre skapsenger og oppbevaringsvegger kommer med mange valg og løsninger. Selv om vi ofte begynner fra scratch kan vi enkelt "sy in" et system med oppbevaring og veggseng som går flush vegg til vegg. Skapsengvegger er perfekt til hybel eller leilighet, men passer også gjesterom og kontor. Vi hjelper deg planlegge og bygge, slik at den blir diskre, fin og funksjonell. 
Loftsenger, hems og messaniner
Mange ser en loftseng eller hems som en seng montert på støtter. Det gjør ikke vi. Vi spesialiserer oss på å skape møbler som harmoniserer med resten av leiligheten. Hemsene våre er trygge, og vi kan gi dem flere funksjoner som oppbevaring og belysning.  Hemsene vi leverer er tegnet til din bolig, holder for flere personer og kommer med 5 års garanti. Spørsmålet er hva du bruker din nye gulvareal til!?
Gir fleksibel og verdifull gulvareal
Barnerom - møbler og oppussing
Hems og skreddersydde møbler på barnerom er en super mulighet at skape mer plass for de små. Få bort sengen og skap mer plass. Vi tegner og bygger enten hems eller hele totalkonsept i f.eks plywood eller valchromat! Hva med å matche de nye møblene med krittmaling, en kul tapet, eller en korkvegg? Vi ordner alt fra idè til ferdigstilling. 
Mer plass til lek og lekser
Sittebenk, kommode, skap, skrivebordspult 
Møbler på mål med mange valgmuligheter
Eik, bjerk eller kanskje noen inslag eller dørrer i valchromat? Møbler med flere funksjoner er ledordet. Kan du oppbevare ting du også sitter på? Kan kommoden være innebyggd i en vegg og spare plass? Går skapene helt opp uten gliper eller hullerom? Vi tegner og bygger in møbler sånn at leiligheten føles større og renere. Og hvis du ønsker veggen nymalt med en gang, så ordnet vi det samtidlig.
Funksjonelle møbler på liten gulvareal
Entrèn er det første du ser når du kommer inn til noen. Den er ofte smal og trang, og vanskelig og møblere. Løsningen er kan være en møbel som du både kan oppbevare ting i, henge, lege, kaste ting i. Få plass med både barnens og dine ting uten å skape kaos. Vi tilpasser dine ønskemål og syr gjerne en fin pute eller målbestiller et speil som hjelper mot den trange romfølelsen. Våre malere kan også legge flis og male om samtidlig.
Entrèløsninger
Kjøkken og badrum
IKEA, HTH, Multiform eller skreddersytt?
Enten om vi monterer et prefabrisert kjøkken eller lager det fra bunn - så kan vi alltid hjelpe til med den lite annerledes løsningen hvis ting ser litt kranglete ut. Trenger du å fylle opp de siste 21,7cm, eller ønsker du plass til litt ekstra lur arbeidsplass. Våre finsnekkere hjelper gjerne til.

Joakim Astgård

Interiørdesigner og Prosjektleder

Christer Frostmo

Økonomi og logistikk

Pernilla Hornwall 

Interiørdesigner

Send oss gjerne en forespørsel. Vi prøver å svare så fort vi kan!