top of page
Seneste inlegg

Les mer om hvordan ETT ROM TIL kan lage kvadratsmarte løsninger hjemme hos deg! 

Hems over sort kjøkken

Vi i Ett Rom Til har lenge hatt lyst til å bygge en kombinasjon av kjøkken og loft, og da vi kom på befaring i denne leiligheten på Pilestredet ble vi inspirerte. Leiligheten på 45 kvm hadde nesten 370cm i takhøyde og dermed masse luft over kjøkkenet.

Leiligheten som bestod av gang, soverom og kombinert stue/kjøkken manglet litt særpreg, og vi ville hjelpe vår kunde å få maks ut av plassen og samtidig skape et unikt uttrykk.

Resultatet ble en mer sosial bolig med tydeligere soner. Det standard hvite kjøkkenet ble oppdatert med ny kjøkkenøy og sorte valchromat fronter, samtidig som eik går igjen på hems og detaljer for å skape et helhetlig inntrykk på designet.

Vi har stått for:

Idè, snekkring av hems med eikparkett, finsnekkring av stige og rekkverk i spraylakkert metall og eik, planlegging av belysning og produktion av kjøkkenfronter og kjøkkenøy i sort Valchromat/eik

La oss komme på gratis befaring og se hvordan vi kan skape mer plass og fine løsninger også hos dere. Ta kontakt på [email protected], eller klikk deg videre her

/ Kollegerne i "Ett Rom Til"

Comments


bottom of page