Seneste inlegg

Les mer om hvordan ETT ROM TIL kan lage kvadratsmarte løsninger hjemme hos deg! 

Skreddersydde skapseng-møbler

Når vi designer løsninger hos folk, tar vi utgangspunkt i arealet som er tilgengelig. Vi foreslår da omfang og utforming men også hva slags ekstra funksjoner utenom seng vi kan få til. Eksempler på multifunksjonsløsninger (i kombinasjon med nedbrettbar seng) kan være: skap, skrivebord, sofa, sittebenk, TV-møbel, bokhylle, høytalere, vitrineskap osv..

Skapseng er veldig populært om dagen. Ikke så rart, synes vi, for løsningene kan bygges inn hvor som helst, og skape et helhetlig inntrykk.

Bildene under er fra en bolig i Pilestredet i Oslo. Her bygde vi en skapseng med gardeorober der det tidligere var montert skyvedør og enkle garderobestenger. Resultatet ble at kunden fikk bort sengen fra stua og istedet frigjorde plass til både sofa og spisebord.

Skapseng er perfekt i stuen, på gjesterommet eller som her; i en bitte liten hybel som ellers er vanskelig å møblere.

Fronterne er laget av lys grå Valchromat og har en matt finish.

Skapsengen er lett og brette opp/ned.

Skapsengen bygges på mål i Oslo etter gratis befaring.