top of page
Seneste inlegg

Les mer om hvordan ETT ROM TIL kan lage kvadratsmarte løsninger hjemme hos deg! 

Sovehems med glassrekkverk på Bestum

I november var vi en av fire snekkerbedrifter som ble tatt inn på befaring for å lage en smart og fin løsning i denne 1800-talls villaen. Med en rimelig pris og gode idèer fikk vi oppdraget.

Utfordringen var å få til en tidsriktig løsning uten å stjele for mye av husets gamle preg. Kunden ønsket en åpen hems rett over spisebordet, men som skulle slippe gjennom lys og ikke ta for mye plass. Løsningen ble å lage en smalere hems enn vanlig, med rom mellom vindu og seng, for å slippe inn luft og lys. Vår "vanlige" design med frontpaneler som gelender ble også oppgradert til spesialbestillt glass. Stigen opp til hemsen kan enkelt hektes av og settes bort, for å unngå å forstyrre spiseplassen.

Vi har stått for:

Idè, snekkring og maling av hems, finsnekkring av stige, planlegging og bygging av rekkverk for installasjon av glass (fra glassmester), dimmer og oppheng av taklampe.

La oss komme på gratis befaring og se hvordan vi kan skape mer plass også hos dere. Ta kontakt på [email protected], eller klikk deg videre her

/ Kollegerne i "Ett Rom Til"

bottom of page