Seneste inlegg

Les mer om hvordan ETT ROM TIL kan lage kvadratsmarte løsninger hjemme hos deg! 

ETT ROM TILs fineste prosjekt (så langt)

Tidligere i år fikk vi en epost fra en familie som nettopp hadde kjøpt hus på Smestad. Utfordringen var plassutnyttelse. I de tre soverommene i andre etasje hadde familien lyst på 6 forskjellige funksjoner: Soveplass til foreldrene, soverom til de to sønnene, gjeste- og syrom, walk-in-closet, kontor og et sted for barna å leke.

Da vi i ETT ROM TIL kom på befaring ble vi meget begeistret for takhøyden. Dette er det perfekte compactliving-huset tenkte vi. Her bygger vi i høyden og utnytter plassen maks!

Etter ett par ukers arbeid hadde vi skapt flere kule løsninger som dere ser på bildene som følger med. Barna fikk en lekehems med spotlights, glassrekkeverk og eikedetaljer. Foreldrene fikk et praktisk walk-in-closet med kontor på toppen som også kan benyttes som plass for en dobbelseng. I tillegg fikk vi lagd en sofa designet med stoff og idè etter kundens ønsker.

Alt i alt er vi veldig stolte over å kunne levere helhetlige løsninger som både er smarte og fine for daglig bruk, og som også skaper verdi på sikt.

Vi takker familien for et inspirerende samarbeid.

Hovedsoverommet, der vi lagd en walk-in-closet, med kontor på toppen (som også kan brukes som soverom), her med trapp med eiketrinn og rekkeverk av eik og glass.

Kunden ønsket gulvteppe, vilket ble en fin løsning. Kontrasttapet bak sengen skaper en kul effekt.