Seneste inlegg

Les mer om hvordan ETT ROM TIL kan lage kvadratsmarte løsninger hjemme hos deg! 

Please reload

Compact-living med flere funksjoner!

09/27/2014

Nyhet: Høytalere som tillbehør 

 

Skreddersydde løsninger skaper muligheter for hvordan du kan bruke plassen din. ETT ROM TIL har gått fra å bygge hemsløsninger til å levere alt fra køyesenger til skreddersydde skap og nye etasjer i hus med 6 meter i tak!  Nå også med flere innbyggde funksjoner.

 

Fra "plass til seng" til muligheter for hang-out

 

I løpet av høsten vil ETT ROM TIL vise frem flere referanseprosjekter. I den korte videoen nedenfor ser du ett rom der vi installerte en hems og oppbevaringsløsninger med spotlights og innbygget høytalere. Her har vi skapt nytt gulvareal, og i tillegg får vår kunde belysning, hyller og musikkanlegg. Alt dette på samme plass hvor det før kun sto en seng.

 

Alle våre compact-living løsninger finnes nå med spotlights og innbygget bluetoothhøytalere. 

 

 

Følg med på bloggen for mer inspirasjon

 

Please reload

Joakim Astgård

Interiørdesigner og Prosjektleder

Christer Frostmo

Økonomi og logistikk

Pernilla Hornwall 

Interiørdesigner

Send oss gjerne en forespørsel. Vi prøver å svare så fort vi kan!