top of page
Seneste inlegg

Les mer om hvordan ETT ROM TIL kan lage kvadratsmarte løsninger hjemme hos deg! 

Christoffer, 23, kjøpte leilighet, leier ut til kompis og bor selv på hems i gangen

Les hele artikkelen fra DN.no her

Christoffer Sapienza (23) kjøpte leiligheten på 50 kvadratmeter på Kjelsås i Oslo i 2010.

Men BI-studenten bor ikke alene:– Jeg flyttet inn med en kompis, og han var faktisk med på visningen også. Men siden jeg hadde noe egenkapital fra før og fikk litt hjelp hjemmefra i tillegg, kunne jeg kjøpe leiligheten alene. Kompisen min fikk soverommet, selv sover jeg på hemsen i gangen. Jeg sparer mye på å bo litt trangt i noen år, sier 23-åringen.

Har du lyst på en lignende løsning? Ta kontakt med oss i Ett Rom Til, så viser vi deg dine muligheter.

Foto: Fartein Rudjord / Fartein Rudjord / DN.no

bottom of page