Seneste inlegg

Les mer om hvordan ETT ROM TIL kan lage kvadratsmarte løsninger hjemme hos deg! 

Christoffer, 23, kjøpte leilighet, leier ut til kompis og bor selv på hems i gangen

Les hele artikkelen fra DN.no her

Christoffer Sapienza (23) kjøpte leiligheten på 50 kvadratmeter på Kjelsås i Oslo i 2010.

Men BI-studenten bor ikke alene:– Jeg flyttet inn med en kompis, og han var faktisk med på visningen også. Men siden jeg hadde noe egenkapital fra før og fikk litt hjelp hjemmefra i tillegg, kunne jeg kjøpe leiligheten alene. Kompisen min fikk soverommet, selv sover jeg på hemsen i gangen. Jeg sparer mye på å bo litt trangt i noen år, sier 23-åringen.

Har du lyst på en lignende løsning? Ta kontakt med oss i Ett Rom Til, så viser vi deg dine muligheter.

Foto: Fartein Rudjord / Fartein Rudjord / DN.no