top of page
Seneste inlegg

Les mer om hvordan ETT ROM TIL kan lage kvadratsmarte løsninger hjemme hos deg! 

Video fra barnerom som fått "ett rom til"

Her ønsket pappaen å gi sønnen sin en skikkelig flott bursdagsgave. Fra å ha kunn 7 kvm for plass til seng, leker og oppbevaring, fikk han seg nå et helt nytt rom over to etasjer, som han kan ha enda til han blir voksen og skall flytte ut.

Her kom vi og kunden først frem til hva som ønskes av funksjon og form. Deretter satte vi på ETT ROM TIL igang med byggingen og monteringen. Jobben var ferdig på noen dager. Morsomt å se hva en kan gjøre hvis en tenker kvadratsmart

Denne leilighet har veldig høyt i tak. Løsningen går allikavel godt å bruke for både hus og leiligheter med lavere takhøyde. Enten som hems med gulvestøtte, eller en hems som henger fritt fra tak.

bottom of page